POGLEDAJ & Poruči U nasem odnosu prema pripremi obroka i nasem predlogu o konzumiranju istiha uz stalni zacin „5element" pridrzavamo se ovih pravila:

UKRATKO:

Iz ishrane izopstiti: Gazirana pica coca-cola, i slicne napitke, instant kafe 3u1,2u1. Alkoholna pica, energetska pica, pivo. Konzumiranje hleba, peciva, testenine od belih brasna zameniti beskvasnim proizvodima od integralnih brasna i konzumiranje istih smanjiti za 80%. Uobrociti se (dorucak, rucak, vecera) pokrenuti se (setnja, lagani trening, sportska aktivnost). Kombinovanjem  pravila tri osnovna nacina ishrane koje preferiramo (hrono, keto i brojanje kalorija) garantujemo Vam da ce te na zdrav i ukuan nacin doci do cilja. Benefit izbora hronoprice kao saradnika na Vasem putu do cilja je lakoca zivljenja i slobodno vreme. Odluka je na Vama mi smo tu.

5element ZDRAVA ISHRANA.

HRONO ishrana, KETO ishrana, BROJANJE KALORIA.

Postujuci principe gore navedenih nacina ishrane, uz savete nuricionista i Vase licne afinitete, 5element pridodajuci empirijski dokazano iskustvo u okviru svoje kuhinje stvara HRONOPRICU samo za Vas.

Personalizovani obroci bilo da je u pitanju skidanje viska kilograma, ishrana spotista ili kontrolisana ishrana osoba sa povisenim secerom, holesterolom, mastima itd. Je nas predlog resenja.

Kroz uslugu HRONOPRICE 5element ce Vam pomoci i omoguciti postizanje Vaseg cilja. 5element je tu da podrzi Vasu zelju i odluku da ucinite nesto za Vas, HRONOPRICA je tu da kao  „licni asistent“ obezbedi nacin  da Vasa zelja postane realnost.

HRONOPRICA je usluga pripreme zdravih namirnica na pravi nacin servorano u pravo vreme.

5element je taj koji brine o izboru, kvalitetu, svezini, medjusobnoj slozivosti namirnica i  njhovoj pripremi u nadasve zdrave ukusne obroke samo za Vas. , iste dostavljamo na  Vasu adresu. Pratimo, i savetima pomazemo Vas put ka cilju. Odlukom da postanete deo nase HRONOPRICE birate zdrav zivot,  kvalitet  Vase svakodnevnice podizete za nivo vise. U veoma kratkom periodu HRONOPRICA ce postati stil Vaseg zivota. Hraniti se zdravo, kvalitetno, redovno i uzivati u slobodnom vremenu. 5element i HRONOPRICA su tu da u Vase ime brinu o redovnosti kvalitetu i ukusima Vasih obroka. Na Vama je da uzivate u rezultatu pravog izbora. HRONOPRICA KAO STIL ZIVOTA.